Specialități

Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets.

O nouă abordare a celulitei aprobată de FDA

Alidya

Până nu demult, împotriva celulitei și a retenției de apă exista doar dieta și mezoterapia. Astăzi ne dă o mână de ajutor un nou medicament care se numește Alidya. Este recomandat nu doar pentru eliminarea celulitei dar și pentru prevenirea apariției acesteia dat fiind că ajută la eliminarea lichidelor în exces. A fost cercetat de un medic italian, dar ceea ce este mai important e că are aprobarea FDA Italiană, adică  a Institutului Superior al Sănătații. Acest medicament acționează prin refacerea matricei extracelulare  și prin reordonarea structurii cito-arhitectonice a țesutului adipos.

Ciclurile se efectuează la fiecare două săptămâni de câte 8-10 ori și apoi este binevenit un tratament lunar de menținere. În situațiile în care există adipozități locale putem asocia Alidya cu Aqualyx, dat fiind că una tratează celulita iar cealaltă acumulările de grăsime. În acest moment puțini chirurgi esteticieni utilizează acest tratament nou.

Alidya

Terapia nu este dureroasă, acele utilizate sunt într-adevăr microscopice (30 g) și nu sunt deloc simțite de pacientă. După ședință, efectele secundare nu există și este posibilă reluarea imediată a activității profesionale, sportive și nu este necesară odihna. Se recomandă începerea tratamentului în lunile mai reci pentru ca vară să apărem cu un fizic sclipitor, fără celulită și retenție de apă.

Câștigă lupta împotriva aripioarelor și a celulitei

Acest medicament a fost creat pentru:

  • solubilizarea și îndepărtarea elementelor toxice extracelulare secundare care deteriorează microcirculația vasculară
  • alcalinizarea matricei extracelulare
  • îmbunătățirea oxigenării țesuturilor
  • oferirea componentelor biologice pentru restructurarea matricei extracelulare
  • normalizarea funcției fiziologice a țesutului adipos.