Specialități

Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets.

Alternativa nechirurgicală a liposucției

Aqualyx

În lupta împotriva grăsimii în exces există astăzi o armă într-adevăr invincibilă

În lupta împotriva grăsimii în exces există astăzi o armă într-adevăr invincibilă oferită de progresul în medicină care nu se oprește niciodată din căutarea celor mai eficiente soluții, fără riscuri, pentru sănătatea noastră. Aqualyx este cea mai inovatoare, rapidă și eficientă tehnică pentru eliminarea durabilă a grăsimii acumulate fără riscurile și posibilele complicații ale liposculpturii.

Este vorba despre o liposculptură chimică, nechirurgicală, care acționează asupra numărului de adipocite (celulele țesutului gras) și nu asupra volumului acestora, astfel încât să fie într-adevăr un tratament definitiv.

Aqualyx

De fapt, celulele adipoase au avantajul că se pot mări sau micșora dar nu se pot regenera (adică să se formeze iarăși), așadar, odată eliminate, nu se pot reface.

Există o adevărată metodă științifică pentru utilizarea acestei metode lipolitice care să ducă la diminuarea, prin citoliza țesutului adipos (topirea celulelor țesutului adipos) a grosimii stratului adipos în zonele bine definite (fese, șolduri, abdomen, pulpe, gușă, brațe, glezne, ginecomastie).

Ședințele de terapie, complet fără dureri, nu necesită anestezie și se realizează în ambulatoriu, în general o dată la cincisprezece zile de către un medic expert în această procedură.

Permite reluarea imediată a activităților obișnuite ale pacientului (sociale, relaționale, profesionale, sportive).

Procedura autorizată ca dispozitiv medical

În esență, metoda constă în infiltrarea prin ace speciale (lipoinject, create special pentru a nu provoca durere aproape deloc) a unei soluții microgelatinoase îndelung cercetate numite “AQUALYX” cu adăugarea a 0.2.cc de lidocaină (anestezic).

Infiltrarea soluției “AQUALYX” este realizată de medic (expert în această metodă) direct în țesutul adipos de tratat (după o dezinfectare corespunzătoare a zonei) cu eliberarea retrogradă gradată și controlată a produsului.

În lupta împotriva grăsimii în exces există astăzi o armă într-adevăr invincibilă oferită de progresul în medicină care nu se oprește niciodată din căutarea celor mai eficiente soluții, fără riscuri, pentru sănătatea noastră.