Specialități

Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets.

Tratamentul definitiv pentru melasmă sau cloasmă

Dermamelan

Petele sau hiperpigmentarea care apar pe față după sarcină, după utilizarea unor medicamente sau după o expunere la soare chiar și scurtă, sunt aspecte inestetice de care se plâng cel mai mult femeile și care se tratează cu dificultate. Uneori este corect recomandat laserul, totuși sunt situațiiîn care acesta are doar o acțiune superficială, aproape de curățare, fiind utilizat înainte începeriiunei terapii specifice pentru petele care se adâncesc în piele, ca în cazul melasmei sau cloasmei.

Dermamelan

Dermamelan este o terapie de depigmentare constând într-o procedură dinamică și foarte versatilă, adaptabilă necesităților fiecărei paciente în funcție de tipul de piele și de problemă.
Studiată și creată special pentru problemele cauzate de petele cele mai dificile, precum cloasma (petele de pe față după sarcină), este foarte versatilă și adaptabilă tuturor exigențelor. Tratamentul pentru melasmă este rapid, sigur și acționează oprind procesul de formare a pigmentului melanic. Ciclul normal de refacere a pielii va îndepărta vechea pigmentare: pielea ta va fi depigmentată, va avea un tonus mai sanătos și va avea un aspect complet întinerit.

Profesional, versatil, adaptabil oricărui tip de piele

CUM ACȚIONEAZĂ DERMAMELAN?

Dermamelan oprește procesul de melanogeneză (blocând enzima tirozinază) necesar pentru transformarea tirozinei în melanină. Dermamelan este alcătuit din 5 agenți de depigmentare: Acid kojic, Acid fitic, Acid ascorbic/vitamina C, Retinol (este transformat în acid retinoic în celulele epidermului, scade melanina), Factorul K (are un efect de întinerire).

Patologiile și aspectele inestetice care pot fi tratate sunt: petele de pe piele de natura melanica, piele pală și opacă, piele hipotonica.
Zone care pot fi tratate:

  • față,
  • gât,
  • decolteu,
  • mâini.

Ce rezultate se pot obține:
diminuează sau elimină petele de natură melanică de pe piele, îmbunătățește luminozitatea pielii, normalizează tonusul pielii.

Avantaje:

Fără durere, rezultate vizibile în 15 zile, efecte secundare aproape nule: mici eriteme și ușoară exfoliere. După sedință se pot relua imediat toate activitățile obișnuite.

Dezavantaje:

Lipsa protecției solare in timpul tratamentului de depigmentare ar putea anula efectul tratamentului sau i-ar putea scădea eficiența. Este esențială colaborarea pacientului în special dacă depigmentarea se realizează primăvara sau vara.