Specialități

Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets.

FTC Soft Lifting

FTC Soft lifting

FTC LIft (Fine Thread Contour) Lifting cu fire este un tratament inovator pentru fațăși corp care se realizeazăîn ambulatoriu și are o funcție dublă: pe de o parte induce o intensă biostimulare a țesuturilor iar, pe de altă parte, oferă susținere structurii care a cedat, atât cutanată cât și conjunctivă sau musculară. Soft Lifting cu Fire Biostimulatoare este recomandat pentru față, gât, decolteu, dar și pentru zone precum brațe, abdomen, genunchi, partea interioară a coapsei, fese.

Confort, eficiență, siguranță

Este voba de un tratament in ambulatoriu, fără efecte secundare, cu excepția posibilei apariții a unor mici hematoame în momentul implantului (care nu pot fi niciodată excluse atunci când este necesară introducerea unui ac). Firele sunt introduse cu ajutorul unor ace foarte subțiri, canule foarte subtiri care conțin firele respective: odată poziționata canula în zona dorită, într-un mod mecanic, atunci când acul este scos, firul este așezat în țesut, unde va stimula producerea de colagen, elastină, factorii de creștere, cu îmbunătățirea elesticității, a tonicității și un ulterior efect de lifting.

Efecte imediate

  • poziționarea subcutanată a firelor de sutură are un efect de lifting imediat, favorizand producerea naturală a colagenului de tip III.
  • firele susțin și remodelează țesutul
  • firele contribuie la susținerea parților moi din zona tratată
  • producerea de colagen
  • stimularea metabolismului celular și amplificarea microcirculației, deci a fluxului sanguin în zonele tratate
  • celulele staminale mezenchimale ale țesutului dermic și ale țesutului conjunctivdin celulele adipoase sunt stimulate să se dividă și să contribuie la structura de susținere.

Aplicarea firelor este nedureroasă, pacientul nu are nevoie de perioade de recuperare si se poate întoarce imediat la activitățile cotidiene fără a fi nevoie de mascare sau machiaj. Tratamentul este 100% sigur, fără riscuri și/sau complicații (cu excepția unor posibile hematoame cauzate de introducerea acului, chiar daca acesta este subțire).

Firele PDO potențează durata altor tratamente estetice precum biostimulari, peeling, toxină botulinică pentru obținerea unui efect final amplificat și îndelungat.

Firul își desfășoară propria acțiune în mod natural și progresiv. Îmbunătățirile constau în creșterea tonusului și densității pielii.

Chiar dacă perioada medie de absorție a firului PDO este de aproximativ 6 luni, rezultatele vor fi vizibile pentru o perioadă mai îndelungată dat fiind că efectul nu este legat doar de perioada cât ramâne firul sub piele ci și de stimularea endogenă pe care o produc firele.