Specialități

Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets.

Refacerea naturală a tenului tău fără chirurgie

Odată cu vârsta, expunerea la soare și stresul, funcțiile noastre biologice slăbesc. Pielea suferă și din cauza treceri timpului. Procesul de refacere a componentelor sale este afectat. Pielea devine mai subțire și mai puțin elastică, deschizând drumul apariției ridurilor care devin din ce în ce mai accentuate. Cu timpul, expresivitatea chipului se modifică. Devine severă, mai tristă și obosită. Nu ne mai reflectă personalitatea.

Injecțiile antirid de umplere vor compensa pierderea acidului hialuronic prezent în mod natural în corpul nostru. Această moleculă, capabilă să înglobeze o cantitate de apă de 1.000 de ori propriul volum, umple ridurile si reface densitatea pielii.

Injectii cu acid hialuronic

Vă oferim o gamă întreagă de produse studiate în mod expres pentru diferite cerințe ale pielii, produse care vor fi utilizate în injecții personalizate. Administrate în cabinetul medicului, injecțiile cu acid hialuronic sunt astăzi o procedură simplă și verificată ce oferă rezultate vizibile și naturale într-o singură ședință.

Îți regăsești propria tinerețe

SIGURANȚĂ MAXIMĂ

Acidul nostru hialuronic este derivat din biotehnologie. Este supus mai multor etape de purificare ajungând la puritatea maximă.

REZULTATE NATURALE

Produsele folosite sunt geluri moi și transparente care fuzionează natural în adânciturile pielii. Injectate cu atenție direct în rid, corectează imediat și remodelează chipul.

CONTROL ASUPRA PROPRIULUI ASPECT

Produsele utilizate oferă rezultate pe timp îndelungat pentru a avea un control asupra propriului aspect, totuși rezultatele nu sunt permanente.