Specialități

Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets.

O rezervă de tinerețe în stratele profunde ale dermei

O adevărată injecție de vitalitate și luminozitate

Odată cu trecerea timpului, pielea noastră se schimbă, începe să îmbătrânească. Acesta este motivul pentru care suntem obișnuiți să folosim produse cosmetice pentru a ne menține o piele tânără și pentru a corecta semnele de îmbătrânire. Totuși, stratele cutanate profunde în continuare își pierd elementele vitale precum acidul hialuronic și colagenul, deteriorarea din profunzime reflectându-seîn exterior prin deshidratare, pierderea tonusului și prezența ridurilor fine care fac chipul să pară mai bătrân.

Mesoterapia anti aging

O adevărată injecție de vitalitate, mezoterapia anti-aging stimulează pielea din interior, fără a schimba forma sau expresia feței. Oferind dermei acid hialuronic și alte 53 de substanțe hrănitoare esențiale pentru piele (vitamine, aminoacizi, coenzime, antioxidanți, baze nucleice și minerale), mezoterapia anti-aging hrănește pielea în profunzime, șterge ridurile fine și readuce strălucirea. Este recomandată pentru față, gât, decolteu și mâini.

Un tratament fără risc de supracorectare.

Mezoterapia anti-aging realizează rehidratare profundă, netezire și redensificare fără modificarea structurii și expresiilor chipului. Aceasta înseamnă că protejează pielea, îmbunătățindu-i calitatea.

Sedințele de mezoterapie, practic

O ședință de mezoterapie anti-aging durează aproximativ 20 minute și constă într-o serie de microinjecții multiple în dermă, pe toată suprafața feței sau pe zona tratată. Sunt necesare minim 3-5 ședințe la fiecare 15 zile pentru a obține rezultatul optim și de lungă durată. Se recomandă o ședință de întreținere, o dată sau de două ori pe an.

Mulțumită acelor fine pe care le folosim, tratamentul este relativ nedureros și bine tolerat.

Siguranța produselor noastre este sufletul strategiei noastre!