Specialități

Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets.

Întinerește-ți pielea

Microneedling

Sunt suficiente trei ședințe pentru o îmbunătățire de aproximativ 70%

Microneedling este o altă tehnică utilizată pentru întinerirea pielii. În acest scop se utilizează două dispozitive medicale: primul este DERMAROLLER, unmâner prevăzut cu un cap conținând un cilindru cu 540 micro-acedin titan, sau un fel de STILOU CU ACE care are același rol, dar cu avantajul că poate regla profunzimea introducerii acelor în dermă fără a fi nevoie de înlocuire. Desigur, dacă trebuie să lucrăm pe zone mari vom folosiDermaroller, mai usor de manevrat, în timp ce, pentru zonele restrânse și cu acces dificil este mai indicat stiloul electric cu ace.

Microneedling

Sunt suficiente trei ședințe pentru o îmbunătățire cu aproximativ 70% față de faza inițială, intervalele dintre ședințe vor fi de 3/6 săptămâni. Rezultatele obținute se vor păstra pentru aproximativ 2 sau 3 luni, deci se va constata o estompare anuală a rezultatelor de aproximativ 20%. O recomandare foarte importantă este reprezentată de produsele cosmetice prescrise pacientului în timpul și între tratamente.

Terapia face să se deschidă canalele intradermice, astfel produsele cormetice vor fi absorbite. Este foarte important ca în timpul utilizării acestor dispositive medicale să se acorde atenție curățării antibecteriene a pielii. De asemenea, este posibil ca în cazul persoanelor care fumează mult terapia să dea rezultate mai slabe. Un rol foarte important îl constituie utilizarea serurilor de regenerare.

Microneedling

Recomandări pentru Microneedling:
0,5 Mm (Profunzimea introducerii acului)
Pete cauzate de soare sau ultraviolete – Căderea părului (Tricologic) – Riduri perioculare  (fine) Hiperpigmentare – Vehicularea de principii active
1,0 Mm (Profunzimea introducerii acului)
Crono și Foto Ageing – Riduri perioculare – Riduri tip raze de soare (pe buza superioară) – Riduri fine cicatrici – Vergeturi - Celulită - Hiperpigmentare
2,0 Mm (Profunzimea introducerii acului)
Cicatrici acneice pe suprafețe întinse - Cicatrici cauzate de arsuri - Vergeturi – Celulită